به به دوستان عزیز و سعید عزیز خوشحالم که دوباره می بینمتون. سلام به همه شما گلها.
خب همونطور که یادتونه ما شروع اشناییمون از بایت فایت و اون بازی مسخره شروع شد و بعد من چون دیدم همه دوستان گل از جمله داش سعید عزیز تو ورلد 28 هستند با ایدی InjuredTiger تو این ورلد شروع کردم و قبل از ساختن اکادمی نوبل شدم ولی ولش نکردم و با ایدی انتقامی RevengeOfInjuredTiger دوباره از نو شروع کردم که الان 600 کیلو پوینت دارم و تو k83,k84,k94,k71 میتونید اثری از روستاهای من پیدا کنید که البته قدرت اصلیم در k83,k84 هست. من سعی کردم بچه های بایت فایت رو اونهایی که دوستشون داشتم و اینجا بیارم و الان در قبیله ما که قدرت اول کانتینتهای 84و83 و قدرت 18 ورلد با نزدیک 14 میلیون امتیاز هست چندین ایرانی دیگه هم فعالیت میکنند. البته ما یک فبیله اکادمی هم داریم که در اونجا هم دوستان دیگه ایرانیمون هستند. اگه بقیه دوستان هم بیان فعالیتشون رو توی ورلد 28و south west شروع کنند و ادامه بدن خیلی عالی میشه . اینطوری همگی پیش هم قرار میگیریم.
شما اگر توی k93,k94,k83,k84,k82,k71,k72 بیفتید تقریبا از حمایت کامل من و دوستانم برخوردار خواهید شد و میتونید بدون نگرانی از حمله و نوبل شدن و با حمایت ریسورسی ما سریع پیشرفت کنید.
خوشحال میشم ببینمتون تو ورلد 28
موفق و پیروز باشید