نویسنده موضوع: ببخشید،تجربه شما در تریبال وارز چقدره؟  (دفعات بازدید: 511 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Saeid

• Administrator
  • -دریافتی: 126
  • ارسال: 416
    • دیدن مشخصات
سلام خدمت همگی،هر کس از میزان تجربه ی خود در این بازی،برامون بگه تا با یکدیگر،بیشتر آشنا بشیم.
انجمن طرفداران تریبال وارز،فروش پوینت تریبال وارز
نقشه سایت
XML[

آفلاین Mohammad

• شیطان پیر !!
  • Global Moderator
  • -دریافتی: 66
  • ارسال: 573
    • دیدن مشخصات
خود شما نگفتی سعید خان !  ;D

من محمد هستم ، یوزرم توی همه بازیهای آنلاین بجز ایروپابلیک M-Pro هستش .

از ورلد 21 بازی رو شروع کردم ....

میشه گفت تا حالا یک بهار از عمرم رو صرف تریبال وارز کردم

در حال حاظر هم با رنک 111 ( عجب رنکی ! ) توی ورلد 38 مشغول به بازی هستم

My Users
Tribal Wars ==> M-Pro + SPAM3R
eRepublik ==> Mohammad
The-West ==> M-Pro
[^_^]

آفلاین Saeid

• Administrator
  • -دریافتی: 126
  • ارسال: 416
    • دیدن مشخصات
باشه خودم رو هم معرفی می کنم.

سعید هستم،
8 ماه هست که بازی رو شروع کردم،توی این مدت دوستان زیادی توی تریبال پیدا کردم،این فروم رو به همه ی دوستان گلم تقدیم می کنم.

بهترین ورد من 28 بود که حدود 40 تا روستا نوبل کردم و تا رتبه ی زیر 200 هم پیش رفته بودم،ولی از چندین نفر و قبیله تحت حملات بودم،که در نتیجه شکست خوردم و الانم توی ورد سی و هشت دارم بازی می کنم و با 4 روستا فعلآ رتبه ی 500 رو دارم.
انجمن طرفداران تریبال وارز،فروش پوینت تریبال وارز
نقشه سایت
XML[

آفلاین Bersam

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 0
  • ارسال: 2
    • دیدن مشخصات
فكر كنم همين موقع ها بود سال بيش اومديم تو تريبال !!! البته فكر كنم قبل تر بود ! يعني حدودا اوايل بهار 87 اكه اشتباه نكنم !!!
اول رفتم ورلد 19 !!! اون جا همه غول بودن ! و من هم نابود شدم ! سريع نوبل شدم ! :دي
من هنوز خيلي نوب بودم ! ولي رفتم به ورلد 21 !!! با بروبجه هاي بي سي ورلد اون جا رو به اتيش كشيديم ! ترايب SPAM حرف هاي زيادي براي زدن داشت !!! ولي دوك و يكي از بهترين اعضامون فقط براي فرستادن فيك از اكنت سيت شده بن شدن ! و اكنتشون بربر شد !!!
SPAM نابود شد و ايرونيا رفتيم TESB يا همون StarWars !!! دشمن اصلي SPAM يا همون Crayn ! تعدادي هم رفتن ARG! البته هنوز هم يه تيم هستيم ! و با اين كه با ARG! دركيري داريم هنوز رفقاي قديمي حتي به ما فيك هم نفرستادن ! من شايد تنها ايروني اون ورلد باشم ! البته يكي ديكه از بجه ها هم هست كه زياد امتيازي نداره !
اوضاعمون بد نيست ! البته من توي اين هفته كلي نيوك و ترين رو كشتم !!! ODD رنك من الان 9 هست ! ولي رنك كليم 180 ! اوضاعم خوبه ! و به زودي هم ترايب يه سري تغييرات اساسي مي كنه و دوباره به زودي ميشيم رنك 1 ورلد !!! :دي
با اين كه ورلد 21 اصولا اولين ورلدي بود كه توش وارد شدم !(توي ورلد 19 فقط يه روستا رو 5000 بوينت كردم ! :( ) ولي خيلي خوب دووم اوردم ! و حداقل مثل نوب ها رفتار نكردم ! :دي
با اين حال ! "ابر هاي شوم و بد بدختي كنار رفته اند ! و افتاب به ما رو كرده است !!!" :دي

آفلاین shadow.empire

• کاربر تریبال
  • *
  • ارسال: 1
    • دیدن مشخصات
منم اسمم مهدي هست ;D. با يوزر shadow.empire ;) تو ورلد 25 بازي ميكنم كه الن رنك 16 :-\ ورلد هستم. بازي رو هم از 2 سال پيش با ورلد 8 بعد 13 و بعدش هم 15 شروع كردم بعد يه مدت گذاشتمش كنار دوباره اومدم با ورلد 25. در ضمن تو ورلد 38 هم 3 تا روست دارم  8)

آفلاین MoHseN

• کاربر حرفه ای
  • -دریافتی: 12
  • ارسال: 108
    • دیدن مشخصات
من به همون اندازه سعید
تو ورد 28شروع کردم بازیو الان نزدیک 500 کیو پوینت دارم و 54 روستا
تو ورد 32 تا 100 کیلو رفتم
همون قضیه کوروش کذایی
بعد که اون نابود شد منم یه مدت حضور داشتم
بعدش با یه نامردی سیترم همه چیز ور ا بین برد
منم گزارش دادم و اون رو هم با خودم نابودکردم ;D
و الان تو ورد 38البته با قضایایی که همتون می دونید  :P

آفلاین Silent28

• کاربر تریبال
  • *
  • ارسال: 48
    • دیدن مشخصات
من هم عليرضا هستم
از ورلد 6 شروع به بازي كردم
توي ورلد هاي زيادي بازي كردم و توي 10-15-21-22 و ..... هاي ديگه تا 100-200 كيلو رفتم اما به خاطر درس و كنكور و اينكه بازي خسته كننده شده بود ول كردم
الان هم توي ورلد 36 بازي ميكنم كه در رنك 120-130 هستم با 230 كيلو
يوزرم هم توي همه بازي ها همين Silent28  هست بجز يكي 2 جا كه اينجا هم يكيشه كه يوزرم S!lent هستش

آفلاین rezaferferi

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 10
  • ارسال: 23
    • دیدن مشخصات
    • عکس های تاپ
با سلام خدمت همه اساتید منم با محسن خان و سعید جان شروع کردم تو ورد 28  ولی به دلیل یه سری مشکلات ولش کردم البته یه فعالیت هایی هم تو ورد 30 32 34 36 هم داشتیم الان هم برگشتم یوزرم هم rezaferferi هست فعلا هم 38 رو شروع کردم
امضا بلد نیستم انگشت میزنم

آفلاین ashibad

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 7
  • ارسال: 34
    • دیدن مشخصات
سلام

من اشکان هستم تقریبا 3 الی 4 ماه بعد از این که سعید و محسن با ورد 28 بازی میکردن به عنوان شاگردشون منم وارد ورد 28 شدم اول 2 تا یوز ساختم تازه کار بودم دیگه جفت روستاهام بن شد بعد هم یک روستا دوباره ساختم که نوبل شد ولی یکی از بچه ها به اسم رضا که اون موقع تقریبا همه کاره بود تو انجمن موبایل سافت{البته موبایل سافت هم یه تاپیک برای بحث در مورد تریبال بود} خاصت ورد ترک کنه پس و یوزشو داد به من 3 تا روستا بود به امید خدا الان شده 56 تا روستا با حدود 400 کیلو پوینت البته تمام این بازی رو آقا سعید گل و آقا محسن گل و بچه های موبایل سافت یادم دادن تو ورد 32 هم بازی کردم بعد از پاشیدن کوروش من هم نوب شدم  :D الانم در ورد 38 و 28 بازی میکنم نمی خوام بحث ورد 38 باز کنم چون از تجربم تو ورد 32 هم تلخ تر بود برام  :'( اینم تجربه من آقا سعید

آفلاین ChaGHaL

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 3
  • ارسال: 15
    • دیدن مشخصات
علی هستم و نوبی بیش نیستم . تازه کار و درحال یادگیری و تمرین  :D

تو را من چشم در راهم شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره‌ها چون مرده‌ماران خفتگانند
در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام
گرم یادآوری یا نه ، من از یادت نمی‌کاهم . تو را من چشم در راهم