فكر كنم همين موقع ها بود سال بيش اومديم تو تريبال !!! البته فكر كنم قبل تر بود ! يعني حدودا اوايل بهار 87 اكه اشتباه نكنم !!!
اول رفتم ورلد 19 !!! اون جا همه غول بودن ! و من هم نابود شدم ! سريع نوبل شدم ! :دي
من هنوز خيلي نوب بودم ! ولي رفتم به ورلد 21 !!! با بروبجه هاي بي سي ورلد اون جا رو به اتيش كشيديم ! ترايب SPAM حرف هاي زيادي براي زدن داشت !!! ولي دوك و يكي از بهترين اعضامون فقط براي فرستادن فيك از اكنت سيت شده بن شدن ! و اكنتشون بربر شد !!!
SPAM نابود شد و ايرونيا رفتيم TESB يا همون StarWars !!! دشمن اصلي SPAM يا همون Crayn ! تعدادي هم رفتن ARG! البته هنوز هم يه تيم هستيم ! و با اين كه با ARG! دركيري داريم هنوز رفقاي قديمي حتي به ما فيك هم نفرستادن ! من شايد تنها ايروني اون ورلد باشم ! البته يكي ديكه از بجه ها هم هست كه زياد امتيازي نداره !
اوضاعمون بد نيست ! البته من توي اين هفته كلي نيوك و ترين رو كشتم !!! ODD رنك من الان 9 هست ! ولي رنك كليم 180 ! اوضاعم خوبه ! و به زودي هم ترايب يه سري تغييرات اساسي مي كنه و دوباره به زودي ميشيم رنك 1 ورلد !!! :دي
با اين كه ورلد 21 اصولا اولين ورلدي بود كه توش وارد شدم !(توي ورلد 19 فقط يه روستا رو 5000 بوينت كردم !

) ولي خيلي خوب دووم اوردم ! و حداقل مثل نوب ها رفتار نكردم ! :دي
با اين حال ! "ابر هاي شوم و بد بدختي كنار رفته اند ! و افتاب به ما رو كرده است !!!" :دي