شماها حرفا میزنینا !!! اسکات یکی از مهم ترین نیروها هست مخصوصا اول بازی
باید بفهمی که طرف چقدر نیرو داره و برای همین از اسکات استفاده میکنن نه اینکه بدون اسکات نیوک بفرستی ، من یه بار بدون اسکات حمله کردم همه ی نیروهام مردن
يك سر بيا ورلد 38 تا ببيني اسكاتاش چجورين

اسكات مفيده اول بازي براي اين كه ببيني لول ريسورساي فارمت چقدره، تا چندتا LC بفرستي فقط همين

وگرنه اول بازي يك نفر ميخواست منو نوبل كنه اسكات فرستاد، اسكات كرد ما رو، بعد ديد كه من هيچي نيرو تو اون روستا ندارم، نوبلشو با نوكش فرستاد، نتيجش چي شد؟ همهي نيروهاش مردن + نوبلش
بعدم كه يك مدت از بازي بگذره و طرف 10 20 تا روستا داشته باشه تو كه نميتوني همه ي روستاهاشو اسكات كني، پس كلا نميتوني بفهمي چند تا نيرو داره. نيروهاش تو كدوم روستاهاش هستن و ...
هر چند اگه كسي برام گزارش اسكات بفرسته با كمال ميل لحاظش ميكنم

يك حالت ديگه هم هست كه چند نفر ميخواين يك نفرو كه 10 تا روستا داره در يك زمان بگيرين. خب در اين حالتم اسكات كردن هيچ فايده اي نداره، چون هر نفر اگه مثلا 2 تا روستا بخواد از اون طرف 5 6 تا نوك به هر روستاش ميفرسته با ترين هاي لازم و طرف روستاهاشو از دست ميده با هم. پس اسكات كردنش بازم بي فايده هست.
به هر حال هر كسي سبك و روش بازي خودشو داره، اما براي گزارش گرفتن تو ورلد 38 حداقل 1000 تا اسكات يا 2000 تا اسكات لازمه كه من ترجيح ميدم به جاش نيرو بسازم تا 2000 تا از فارم پر بشه بي فايده. حالا در آينده اگه روستاهاي بيشتري گرفتم يكيشو اسكات ميكنم كه مشكل اسكات نداشته باشم.