نویسنده موضوع: نیروهای تدافعی و تهاجمی ( توضیحات بسیار کامل )  (دفعات بازدید: 712 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Mohammad

• شیطان پیر !!
  • Global Moderator
  • -دریافتی: 66
  • ارسال: 573
    • دیدن مشخصات
نقل قول
میتونی به راحتی کلیرش کنی
بعد از حملش بهش حمله کن و نابودش کن !!

خوب وقتی اون حمله کنه دیگه نیرویی تو روستاش نیست که بخوای کلیر کنی  :-\
مگه اینکه نوبل داشته باشی تا تهدید بشه که عقب نشینی کنه !
منظورم کلا استراتژی های بازیه که افراد با تجربه مثل تو باید بیان اینجا آموزش بدن  ;D

ببین عزیزم

هیچ کاری نداره

ولی طرف بهت حمله کرد مثلا از روستای یک به روستای دو ( روستای یک حریفته و روستای دو برای تو هست )
اول روستا رو خالی کن ، وقتی روستای یک به روستای دو حمله کرد سریع برو ریپورت رو ببین و ببین که آروم ترین نیروش که از همه آهسته تر راه میشه کودمه

مثلا میگیم نوبل من
بعد فاصله ی روستای خودت با روستای اونو محاسبه کن ... مثلا 2.30 ساعت با نوبل من با هم دیگه ( تو و حریفت ) فاصله دارین
حالا برو تایم ریپورت رو ببین که ساعت چند بهت حمله شده ، مثلا ساعت 4 بهت حمله شده
حالا میگیم 4 + 2.30 میشه 6.30 ، یعنی ساعت 6.30 نیروهای طرف به روستای خودش میرسه و میخواد که به تو حمله کنه
حالا تو باید نیروهات رو طوری تنظیم کنی ( از هر روستایی باشه فرق نمیکنه ) که سر ساعت 6:30:01 به روستای طرف برسه و طرف فرصت جا خالی نداشته باشه و کلیر بشه

گرفتی ؟ 

My Users
Tribal Wars ==> M-Pro + SPAM3R
eRepublik ==> Mohammad
The-West ==> M-Pro
[^_^]

آفلاین ChaGHaL

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 3
  • ارسال: 15
    • دیدن مشخصات
نقل قول
گرفتی ؟

این نکته اساسی رو فراموش کرده بودم .

تو را من چشم در راهم شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره‌ها چون مرده‌ماران خفتگانند
در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام
گرم یادآوری یا نه ، من از یادت نمی‌کاهم . تو را من چشم در راهم

آفلاین rezaferferi

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 10
  • ارسال: 23
    • دیدن مشخصات
    • عکس های تاپ
امضا بلد نیستم انگشت میزنم

آفلاین kingpersian

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 1
  • ارسال: 7
    • دیدن مشخصات
به نظر من یک نفر بیاد راه نوک فرستادن رو آموزش بده خیلی مفید تره!(nuke)
سعادت مانند توپ فوتبال است وقتي از ما دور مي شود دنبال آن مي دويم و وقتي مي ايستد با يك ضربه آنرا از خود دور مي سازيم. شاتو بريان

آفلاین Mohammad

• شیطان پیر !!
  • Global Moderator
    • دیدن مشخصات
علی روستای هفتمم رو گرفتم ولی 2 تا حمله روشه یعنی .... !!  :'(

واقعا خیلی بد شانسم

My Users
eRepublik ==> Mohammad
The-West ==> M-Pro
[^_^]

آفلاین Mohammad

• شیطان پیر !!
  • Global Moderator
    • دیدن مشخصات
خب زود باشین از پستم تشکر کنین
زود زود

My Users
eRepublik ==> Mohammad
The-West ==> M-Pro
[^_^]

آفلاین arty125

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 13
  • ارسال: 25
    • دیدن مشخصات
علی روستای هفتمم رو گرفتم ولی 2 تا حمله روشه یعنی .... !!  :'(

واقعا خیلی بد شانسم

بد شانس نیستی بی دقتی. همیشه وقتی روستایی رو می خوای نوبل کنی و شک داری که حمله روش هست یا نه ، همراه با آخرین نوبل من خودت باید نیروهای دفاعی زیادی بفرستی که مشکلی بابت 1 یا 2 حمله نداشته باشی.

آفلاین arty125

• کاربر تریبال
  • *
    • دیدن مشخصات
محمد جان در مورد SPEAR اصلا باهات موافق نیستم. فقط زمانی spear بدرد بخور نیست که حریف شما با تعداد زیادی axeman حمله کرده باشه و تعداد خیلی کمی lc مثلا زیر 500 تا فرستاده باشه. فقط تو این شرایط هست که spear کابرد چندانی نداره.
در مورد archer هم باز به همین صورت هست و اگر زیاد روی archer مانور بدید و تعداد کمی spear بسازید و حریف شما با تعداد زیادی mounted حمله کنه. کار شما براحتی ساخته شده است.
بنا به تجربه من یکی از قوی ترین حالتهای تدافعی برای روستای شما زمانی که فرصت کافی برای نیرو سازی دارید اینه که به ازای هر 200 spear و sword شما 50 archer بسازید و در نهایت روستای شما حدود 8000 spear و 8000 sword و 2000 archer خواهد داشت. این یکی از قویترین حالتهای تدافعی خواهد بود.
ولی اگر زمان برای شما مهم است همراه با نیروهای پیاده نظام میتونید heavy بسازید.

آفلاین Mohammad

• شیطان پیر !!
  • Global Moderator
    • دیدن مشخصات
نقل قول
محمد جان در مورد SPEAR اصلا باهات موافق نیستم. فقط زمانی spear بدرد بخور نیست که حریف شما با تعداد زیادی axeman حمله کرده باشه و تعداد خیلی کمی lc مثلا زیر 500 تا فرستاده باشه. فقط تو این شرایط هست که spear کابرد چندانی نداره.
در مورد archer هم باز به همین صورت هست و اگر زیاد روی archer مانور بدید و تعداد کمی spear بسازید و حریف شما با تعداد زیادی mounted حمله کنه. کار شما براحتی ساخته شده است.
بنا به تجربه من یکی از قوی ترین حالتهای تدافعی برای روستای شما زمانی که فرصت کافی برای نیرو سازی دارید اینه که به ازای هر 200 spear و sword شما 50 archer بسازید و در نهایت روستای شما حدود 8000 spear و 8000 sword و 2000 archer خواهد داشت. این یکی از قویترین حالتهای تدافعی خواهد بود.
ولی اگر زمان برای شما مهم است همراه با نیروهای پیاده نظام میتونید heavy بسازید.

عزیزم من که نگفتم فقط یک یونیت بسازیم و بقیه رو بی خی !
گفتم که حالت ترکیبی از همه حالت ها کشنده تره

نقل قول
بد شانس نیستی بی دقتی. همیشه وقتی روستایی رو می خوای نوبل کنی و شک داری که حمله روش هست یا نه ، همراه با آخرین نوبل من خودت باید نیروهای دفاعی زیادی بفرستی که مشکلی بابت 1 یا 2 حمله نداشته باشی.

خب مشکل اینه که اصلا نیرویی توی روستام نبود که بفرستم  !!

My Users
eRepublik ==> Mohammad
The-West ==> M-Pro
[^_^]

آفلاین arty125

• کاربر تریبال
  • *
    • دیدن مشخصات
شما گفتی هفتمین روستات و گرفتی یعنی 6 روستای دیگه داشتی. این یعنی اینکه باید از روستای دیگه ساپورت برای روستایی که میخواستی نوبل کنی بفرستی طوری که نیروهات 1 دقیقه بعد از چهارمین نوبلمن به روستا برسند.

در مورد Spear شما گفتید که یک نیروی خیلی ضعیف است که زیاد بدرد نمیخوره. این توضیحی هست که در مورد این نیرو دادید. در صورتی که یکی از موثرترین نیروها در مقابل سواره نظام هست که کاربرد بسیار بالایی در حالت تدافعی داره.
« آخرین ویرایش: ژوئیه 09, 2009, 10:41:48 توسط arty125 »