نویسنده موضوع: اشکال ما ایرانیا  (دفعات بازدید: 257 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین khare.

• کاربر تریبال
  • *
  • -دریافتی: 0
  • ارسال: 2
    • دیدن مشخصات
اشکال ما ایرانیا
« : مارس 04, 2010, 11:16:43 »
آقا بعضی از ما خیلی ادعا میکنیم تا فقط privilege داشته باشیم(عشق duke شدن داریم) بعضی دیگمون اصلا اعتبار بقیه برامون مهم نیست میریم خالی می بندیم براشون که از تفلب بدمون میاد ولی تو عمل از همه متقلب تریم و حتی به co-player خدمون هم دروغ میگیم که بدش تلفنشو بر نداریم و بعضیامون هم n00bim و یک ادعا هایی می کنیم که باور کردنش از ادعا کردنش سخت تر.

به امید روزی که ایرانیا تو این بازی اول یاد بگیرن به حقشون قانع باشن و همچنین دست از دروغ گفتن بردارند.

این متن در رایتای افتضاهی بود که ما تو w47 به باز آوردیم.
dukes:مهدی و رضا
barons: SaEID

تبصره: سعید همون amoon هست که از من اکانت 2ومشم رو در شرایطی پنهان کرد که اسم من تو پروفایل ایشون بود و با هم co-play می کردیم به اعتبار 2 نفر از این سایت که میشناسمشون.

خواهشمند است این thread پاک نشود و در ابتدای هر world که ایرانیها می خواهند در آن عضو شوند یاد آوری شود تا شاید یک روز حتی این گروه از ایرانی ها بتوانند موفق باشند.

با تشکر
بابک
khasti mailamo spam koni khoshal misham ;)

آفلاین KasRa

• کاربر فعال
  • **
  • -دریافتی: 11
  • ارسال: 88
    • دیدن مشخصات
پاسخ : اشکال ما ایرانیا
« پاسخ #1 : مارس 04, 2010, 11:22:27 »
منو بگو به کیا سپرده بودم که برام co-player پیدا کنن...

سعید جان اگر صحبتی دارید خوشحال میشیم بشنویم.

آفلاین Saeid

• Administrator
  • -دریافتی: 126
  • ارسال: 415
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #2 : مارس 04, 2010, 11:45:48 »
تقلب خیلی زشته!

سعید بیا توضیح بده که چی شده؟
انجمن طرفداران تریبال وارز،فروش پوینت تریبال وارز
نقشه سایت
XML[

آفلاین MoHseN

• کاربر حرفه ای
  • -دریافتی: 12
  • ارسال: 108
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #3 : مارس 04, 2010, 01:52:19 »
و خداوند انسان را آفرید تا توجیه کند ! :P
« آخرین ویرایش: مارس 04, 2010, 08:47:04 توسط MoHseN »

آفلاین KasRa

• کاربر فعال
  • **
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #4 : مارس 04, 2010, 01:58:19 »
خدا رو شکر من جزو معدود افرادی بودم که توی این ترایب نرفتم ... ولی اعتراف میکنم که میخواستم (برای اولین بار، اونم به خاطر بچه های اینجا وپیشنهاد بازیکن اکانت Saeid) براتون جاسوسی کنم.

آفلاین Saeid

• Administrator
  • -دریافتی: 126
  • ارسال: 415
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #5 : مارس 04, 2010, 03:06:32 »
اولین خبر رو امین بهم داد.خیلی اکتیو هست و انگلیسیش هم خوبه!

اگه ترایب بزنه میرم به قبیلش و خوب فعالیت می کنم.ولی اگه اوکی نشد،بای ورد 47 :دی
انجمن طرفداران تریبال وارز،فروش پوینت تریبال وارز
نقشه سایت
XML[

آفلاین God Of Death

• کاربر فعال
  • **
  • ارسال: 69
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #6 : مارس 04, 2010, 03:22:56 »
سلام khare نقطه دار :P
چون khare بدون نقطه مال خودمه :)
اگه یادت باشه تو w30 یکم باهات صحبت کردم :)
اون موقع تازه برگشته بودم به tw بعد از چند سال و حسابی نوب بودم (البته الان هم هستم)
تقلب بده , ولی اگر می خواید تقلب هم کنید حداقل یاد بگیرید چطوری تقلب کنید
multi account فقط نیاز به یه connection sharing داره :)
البته تابلو بازی هم نباید در بیاری

خیلی خوب میشد اگه همه ایرانیها که tw بازی می کردند اینجا رو چک  می کردند
اونقت می تونستیم یه چیزایی یادشون بدیم

آفلاین KasRa

• کاربر فعال
  • **
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #7 : مارس 04, 2010, 03:38:55 »
االآن که با پیشرفت علم و تکنولوژی که دیگه احتیاجی هم به connection sharing نیست. با یه ایرانسل کار آدم حل میشه ، طرف باید خیلی نوب باشه که به خاطر مولتی کانتی بن بشه. البته لذت بازی fair یه چیز دیگست!
« آخرین ویرایش: مارس 04, 2010, 03:43:40 توسط KasRa »

آفلاین a3m00n

• کاربر حرفه ای
  • -دریافتی: 22
  • ارسال: 114
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #8 : مارس 04, 2010, 05:57:55 »
سلام.
خیلی پررو هستم نه ؟

بابک.
واقعا متاسفم واسه خودم. هم بخاطر بدشانسیام همیشه هم بخاطر ...
بابک تو فکر کردی من مولتی اکانت دارم بازی میکنم؟ چرا؟
مگه تو کو-پلیر من نبودی؟ مگه بقول خودت :::::::::: بعضی دیگمون اصلا اعتبار بقیه برامون مهم نیست میریم خالی می بندیم براشون که از تفلب بدمون میاد ولی تو عمل از همه متقلب تریم و حتی به co-player خدمون هم دروغ میگیم که بدش تلفنشو بر ندار ::::::: من اینقدر برات خالی نبسته بودم ؟ !!! ؟؟!!!!
پس میشه بگی  چرا و چجوری باید مولتی اکانت بازی میکردم ؟؟
مولتی اکانت یعنی چی؟

یعنی :
Interaction – Sending attacks, support or resource transports to a player on the same connection.
Coordination – Attacking, supporting or sending resources to the same player, from two or more players sharing a connection.
من کدوم یکی از اینا رو میتونستم انجام بدم و انجام دادم که شما نفهمی ؟
مگه من واسه تو اینقدر دروغ نگفته بودم؟ بنظرت میومدم ساپورت یا ریسورس بفرستم به اکانت اصلی ؟ تو نمی فهمیدی؟ چی میگفتی؟ من  متاسفم که اینقدر زود نتیجه گیری کردی :|

من الان اینارو هم فرستادم واسه سروی(که نه اتک دادم به کسی نه رس و نه ساپورت و ...) و اینکه چرا این اکانت دومی رو اصلا داشتم.

اکانت دومی ماله دوستمه که من پسوردشو داشتم.(الان میره مدرسه و خیلی علاقه داره به این بازی) من 3 روز پیش که مطمعن شدم که دیگه با ... و بچه ها این وردو ادامه میدیم بخاطر اینکه دوستمو سورپرایز کنم با اکانتش اودم تو ورد که تا 2 هفته دیگه که مدارس بازن براش بازی کنم و بعد به عنو.ان عیدی اینو بهش بگم که من یه ورد شروع کرم و بگم که واسه اونم این اکانتو بزرگ کردم.
من اصلا فکر نمی کردم که بدون فرستادن نیرو و رس و ... اونا بیان و اکانتو بن کنن(بخاطر اون 2 جمله بالا)
البته وقتی بابک تل زد و گفت بن شدیم 1% هم فکر نمی کردم بخاطر این باشه چون من کاره خطایی نکرده بودم حتی اکانتا اصلا نزدیک به هم نبودن !!!! یکی دوتا کنتیننت بینشون بود.
و یه دلیل دیگه که نوشته بود شیرینگ پسورد بود که بابک هم بهم گفت و من گفتم شاید بخاطر این باشه
Each player is allowed only one account per game world, with the exception of the account sitting feature. Sharing your password with another player on any world you play is forbidden.
!!!

و اما اینکه مثلا بابک میگه چرا با اون در این مورد صحبت نکردم.
چون مطمعن بودم که میگی بیخیال دوستت خطرناکه و از این حرفا. منم فکر میکردم(مطمعن بودم) مشکلی نیست ادامه دادمو بت نگفتم.
نا گفته نمونه با ایرانسلم فقط برای دوستم بازی می کردم و با وایرلس با اکانت خودم!!!(حتی با وجودی که مطمعن بودم ریسک نکردم)
من فقط واسه اون ساختمون آپ می کردم یعنی روزی یه دفعه سر می زدم ! اصلا زیاد برام مهم نبود ...

اما از بس ترایب مشکل داشت و دردسر پیش اومد من چند دفعه با ایرانسل مجبور شدم برم و فرام رو بخونم.
این شد دلیل بن شدنم.

من بازم به سروی پیام دادم و اینارو بش گفتم(20 مین پیش) اما  از بس اعصابم خورد شد که استارت اور کردم :|

بابک امروز جواب تلفنه هیچکسیو ندادم حتی تا الان حتی کسایی که به تریبال مربوط نیستن.
اعصابم خورد بود.
الان یکم بهتر شدم و اومدم اینجا و ... .

من ازت معذرت می خوام اگه باعث شدم ...
از همه معذرت می خوام.

آفلاین God Of Death

• کاربر فعال
  • **
  • ارسال: 69
    • دیدن مشخصات
« پاسخ #9 : مارس 04, 2010, 06:22:20 »