1.وورلد اس
ببین امین جان،من که قبلآ هم گفتم،اینها همش تجربه است،تا چند دفعه دیگه هم چنین اتفاقی رخ خواهد داد.
شماها که پروفشنال هستید،چرا ترایب نمی زنین بلکه سایر دوستان در کنار شما حرفه ای بشن؟
چندین بار گفتم اینطوری فایده نداره!
من تا جايي كه يادمه توي يه اسپيد امين رو ديدم و اون هم مثل اينكه دوك بود و اخرش هم خودش كلير شد 
سعيد مدارك ... ؟ بگم ... ؟ بگم .... ؟ مداركش هم توي My Documents ام موجوده 
پید
ببین امین جان،من که قبلآ هم گفتم،اینها همش تجربه است،تا چند دفعه دیگه هم چنین اتفاقی رخ خواهد داد.
شماها که پروفشنال هستید،چرا ترایب نمی زنین بلکه سایر دوستان در کنار شما حرفه ای بشن؟
چندین بار گفتم اینطوری فایده نداره!
من تا جايي كه يادمه توي يه اسپيد امين رو ديدم و اون هم مثل اينكه دوك بود و اخرش هم خودش كلير شد 
سعيد مدارك ... ؟ بگم ... ؟ بگم .... ؟ مداركش هم توي My Documents ام موجوده 
وورلد اسپید و وورلدای معمولی خیلی فرق دارن!(محض اطلاع محمد جان)
من هیشوقت لیدر نبودم(غیر یه مدت خیلی کوتاه)،و هیچوقت نمیشم(قابل توجه آقا سعید ادمین،راضی شدی؟) چون لیدرایی که باهاشون کار کردم،خیلی کار بلد بودن و من تو خودم همچین چیزیو نمیبینم!
دوباره آقا محمد: من فقط همون یه بارو با شما اسپید زدم،که واسه کسی که بعد سالها دوباره اسپید میزد، خیلی از شماها بهتر عمل کرده بودم،چه پوینت هورینگ،چه تروپ و ODA! بازم میگم،وورلد اسپید فقط یه توتوریال سریع! هیچوقت نمیشه با بازی اصلی مقایسه کرد!
(خطا در بانک اطلاعاتی،اگر باز هم به این مشکل برخوردید،مدیران سایت را آگاه سازید.) من 3 روز این پیام وام میومد،سعید جان،میشه یکاری بکنی؟